lördag 20 juni 2009

Inte van längre...

Så var midsommarafton över, vi hade en underbar dag med mycket sol och lite, lite regn. På dagen så tog jag och sambon med oss småtjejerna och plockade blommor och björk till vår midsommarstång.



När det var dags att klä stången hade min bror med familj kommit. Jag och sambon fixade fram allt och började med väldig iver, efter en stund upptäcker vi att det är bara vi som jobbar med midsommarstången.



De andra gungade...



... och "klippte" gräset.



När vi till sist var klar med vår mini stång, så skulle vi dansa runt den hade vi tänkt. Vi lyckades få småttingarna att gå fram och känna på den, men sen var det stopp. Det kändes lite som att vi grejat i onödan, men jag och sambon hade iaf trevligt, alltid något.



Sen åts det god mat, som vanligt alldeles för mycket, att man aldrig lär sig. Till efterrätt hade vi jordgubbar, kladdkaka och grädde, sååå gott.



Efter maten lyckades vi så småningom få alla små att sova och fick sitta och prata i lugn och ro. Det är inte vanligt, oftast så är det något barn som gnäller runt benen på oss när vi träffas. Så vi satt på inglasningen och njöt av stunden av lugn och sällskapet, helt plötsligt upptäcker vi att klockan är halv två. Det hör inte till vanligheten längre, som de småbarns föräldrar vi är så brukar sängen kalla mycket tidigare än så. Men det var så otroligt härligt att bara få sitta och prata och rå om varandra, vi vet ju inte när vi lyckas med det nästa gång. Så det är helt klart värt att vara trött idag, när gårdagen blev så lyckad.

Nej, nu är det dags att ta itu med maten igen, ha en riktigt skön lördagskväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar