tisdag 7 april 2009

Inredning av en treåring.

Här snöar det fortfarande, men solen vill tränga igenom molnen, så med lite tur blir det sol idag. Lova har utflyktsdag med förskolan idag, och de har hittills alltid haft toppenväder, så vi hoppas på det idag också.

Om det är någon som undrar om lukten sedan Lova tinade bullar är borta, så kan jag berätta att nu känns den bara lite när man öppnar skafferiet där vi hade micron. Skönt, men helt sjukt att det ska ta en och en halv vecka att få bort den dåliga lukten. Micron är kasserad, och vi har lånat min snälla mammas tills vår nya kommer.

Påtal om Lova så är hon ju rätt påhittig, det senaste är påskpyntningen. Av någon anledning så vänder hon på alla kycklingar så man bara ser baken. Jag har frågat henne varför hon gör så, men får bara svaret att det ska vara så. Hon gjorde likadant med tomtarna i julas.







Renoveringen går faktiskt framåt. Sambon hann konstigt nog få upp gips på väggen i datarummet igår och spackla både i datarum och tvrummet. Jag trodde att han inte skulle hinna någonting eftersom han hade småttingarna själv. Men eftersom Nellie sov när han kom hem så hann han gipsa då. Sen när båda de små liven lagt sig för natten hann han spackla. Han är bäst.

Nej, nu är det dags att göra iordning barnen och ta itu med studierna. Det går trögt just nu, men snart klar :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar