söndag 19 april 2009

Kökinredningen så gott som på plats.

Nu är nästan alla skåp ihop skruvade, alla lådor är monterade och snart hänger alla dörrar på plats, skyddsplasten får sitta kvar tills vi är klara. Det har verkligen gått bra, men så har vi haft bra hjälp igen. Igår morse dök Karlsson upp igen, sen fick vi fara och lämna småttingarna hos farmor och farfar, de har sovit där inatt. På eftermiddagen dök grannarna Lars och Ann-Marie upp och undrade om de inte fick bjuda på middag. Det tackar man inte nej till, vi fick en toppen god pastagratäng med rökt lax i :). Efter middagen följde Lars med hem och hjälpte till med att skruva ihop lådor, förstår inte varför det ska behöva ta sådan tid.

Men lite har det ju jävlats, det är väl ett måste som hör till. När vi var på Ikea och beställde köket tyckte killen som hjälpte oss att vi skulle välja ett annat skafferi, ok, sa vi. Så nu när köket kommer har han skickat ett sextio centimeter brett skafferi, vi får inte plats med ett större än fyrtio centimeter, suck. Så nu måste jag ringa Ikea och försöka lösa detta... Hade han ritat in skafferiet på ritningen så hade ju programmet sagt ifrån, vi trodde att han ändrade där, men tydligen inte.

Nej, nu är det dags att sätta igång igen, så vi hinner så mycket som möjligt innan tjejerna kommer hem igen. Ha en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar