torsdag 23 april 2009

Lite ska det tydligen jäklas.

Så var det en ny dag med strålande sol, det gör humöret lite bättre. Som jag skrivit tidigare flyter allt på så bra med renoveringarna, men nu börjar det småjäklas lite mest hela tiden. För tre veckor sedan ringde han vi beställt vitvarorna av och sa att spisen var lite försenad, men att vi skulle ha sakerna senast i slutet av denna vecka. Nu ringde han igår igen och han kommer först nästa vecka, men utan kyl och frys. Det är tydligen något strul med leveransen, så han kan inte ens säga när vi kommer att få grejorna. Skafferiet blev ju fel, så efter kontakt med en jättetrevlig tjej på ikea, så kommer det ett nytt nästa vecka, och då får vi skicka detta i retur.

Men det går ju bra ändå, tapeterna sitter nu på plats och ikväll ska vi bygga ihop de sista skåpen. Anledningen till att vi inte monterat de tidigare är att vi ville ha tapet bakom.

Ha nu en skön dag i solen.

1 kommentar:

  1. Vad tråkigt när saker man vill ha inte kommer när det ska.Vårat Ikea kök är jag jättenöjd med förutom inbyggnadshällen vi köpte.
    Tänkte inte på det förrän efter några veckor,men spisplattorna sitter inte som de brukar.Den stora o mellan plattan sitter ovanför varandra på vänstra sidan o de små på högra sidan.Vilket gör att man inte kan ha en stor stekpanna och en stor kastrull på samtidigt,de får inte plats.Undrar vem som konstruerade den,ingen köksmästare i alla fall.
    Och när bänken är utsågad och el kopplad av elektriker så får det ju vara så tills den går sönder eller så.
    Ha en härlig helg!
    Kram Anneli

    SvaraRadera